Service

Service

Wilt u een gebruikte auto aanschaffen? Dan bent u hier op de juiste plek beland. Bij Autobedrijf Weijers beschikken we over een uitgebreid aanbod van tweedehands auto’s. Bekijk het overzicht van alle auto’s eenvoudig op onze site. Of bezoek onze showroom als u de auto’s ook van dichtbij wilt zien en ervaren. Kunt u eventueel ook gelijk een proefrit maken. Daarnaast kunt u bij ons ook uw huidige auto heel gemakkelijk inruilen. Bij iedere occasion op onze website heeft u de mogelijkheid een inruilvoorstel aan te vragen. 

Occasionverkoop
Een betrouwbare tweedehands auto voor een eerlijke prijs: daar bent u vast en zeker naar op zoek bij de keuze voor een andere auto. Bij ons krijgt u altijd waar voor uw geld. Wij voorzien al onze klanten van eerlijk advies als zij een gebruikte auto willen gaan aanschaffen. We kijken dan onder andere naar het soort auto dat goed bij u en (ook niet onbelangrijk) uw rijgedrag zou passen. En bieden meteen een helder overzicht van de kosten.

Gebruikte auto’s: inkoop en inruil
Beschikt u zelf nog over een auto om in te ruilen als u bij ons een tweedehands auto wilt gaan kopen? Ook dan zit u goed bij ons. Wij maken een beoordeling van uw auto en kijken naar de sterke punten van het voertuig. Daarna komen we met een goede deal voor u bij het inruilen van uw bestaande auto.

Wilt u ook weten hoe het zit met de aan- en verkoop bij ons van een nieuwe (maar wel gebruikte) auto? Neem dan contact op of loop eens binnen in onze showroom.