Over ons

Over ons

Al meer dan 60 jaar is Autobedrijf Weijers een begrip in Teuge en omgeving Apeldoorn. In die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een modern autobedrijf met een vaste klantenkring. Wij zijn een laagdrempelig (dorpsgarage)bedrijf en hebben een goede relatie met onze klanten. Aandacht voor de klant, betrouwbaarheid en kwaliteit tegen een scherpe prijs zijn dan ook zaken die bij ons hoog in het vaandel staan.

Het team van Autobedrijf Weijers
Ons team bestaat uit een groep mensen die al langere tijd voor ons bedrijf werkzaam zijn. Hierdoor kennen wij onze klanten en kennen zij ons. Dat geeft een goed gevoel en is de basis van ons autobedrijf. Als klant bent u dan ook geen nummer maar echt een klant.

Historie
In 1961 startte Dick Weijers op de huidige locatie met een garagebedrijf, dat al snel uitgroeide tot een volwaardig dealerbedrijf van het merk Mazda. Na een verbouwing in 1987, een daaruit vloeiende brand, werd het bedrijf in 1988 heropend onder de dagelijkse leiding van de schoonzoon van Dick Weijers, Jan de Bruin. Sinds 2015 is daar de zoon van Jan, Kevin de Bruin aan toegevoegd en samen zijn ze de drijvende krachten achter Autobedrijf Weijers. 

BOVAG
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Nieuwsgierig naar ons bedrijf geworden? U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in ons bedrijf waar de koffie altijd vers gemaakt wordt!