Vervangend vervoer

Brengt u uw auto naar ons toe omdat hij onderhoud nodig heeft? En betreft het een reparatie waar u niet op kunt (of wilt) wachten? Dan heeft u bij Autobedrijf Weijers de mogelijkheid om te kiezen voor vervangend vervoer. Wij stellen dan een leenauto of leenfiets beschikbaar, zodat u ook mobiel blijft na het inleveren van uw auto. 

Leenauto
Is uw werk of woning wat verder weg van onze garage of moet u de dag van de reparatie nog wat verder op pad? Kies dan voor een van onze leenauto’s. Zo blijft u gedurende de reparatie van uw auto volledig mobiel en kunt u de dingen ondernemen die nodig zijn.

Leenfiets
Is de afstand die u af moet leggen wat korter en blijft u dichter in de buurt? Dan behoort ook een leenfiets tot de mogelijkheden. U ziet het: wij denken graag met u mee als het aankomt op vervangend vervoer.

Wilt u ook gebruikmaken van onze service op het gebied van vervangend vervoer en een leenauto of leenfiets meenemen? Dan doet u er verstandig aan om dit bij het maken van de werkplaatsafspraak al aan te geven. Zo weet u zeker dat wij vervangend vervoer voor u beschikbaar hebben op het moment dat u uw auto komt brengen.