Proefrit maken

Heeft u in onze showroom of op onze website een auto gezien die u bevalt? Dan doet u er altijd goed aan om eerst eens een proefrit te komen maken. Zo ervaart u meteen hoe het rijden in deze auto u bevalt en of het een slimme keuze is om deze auto aan te schaffen. Voor het maken van een afspraak voor zo’n proefrit, kunt u ons altijd het beste vooraf even bellen of mailen. Maak daarbij gebruik van onze contactgegevens. Zo weten wij op tijd van uw komst af en kunnen we de auto gereed voor u maken en klaarzetten.

Kosteloos een proefrit maken
Uiteraard hoeft u bij Autobedrijf Weijers niets te betalen voor het maken van een proefrit. Wel is het van belang dat u uw rijbewijs meeneemt, anders kunnen we de auto niet aan u meegeven. Een andere mogelijkheid zou dan zijn om mee te rijden met een van onze medewerkers, maar op die manier ervaart u zelf natuurlijk minder hoe de auto nu daadwerkelijk rijdt. Wij adviseren onze klanten altijd om echt zelf de proefrit te maken.

Voordeel van een proefrit
Tijdens een proefrit ervaart u pas echt de werkelijke autobeleving. U krijgt een goed beeld van de wegligging, het comfort, de stoelen en het vermogen van de auto. Het is verstandig om iemand mee te nemen, twee personen zien en voelen altijd meer dan één. Zo maakt u uiteindelijk een weloverwogen keuze voor uw nieuwe auto.

Wilt u ook gebruikmaken van de mogelijkheid van het maken van een proefrit bij Autobedrijf Weijers? Neem dan contact met ons op en geef aan wanneer u welke auto zou willen komen uitproberen.